2019 Annual Meeting Agenda


ANNUAL MEETING 2019 AGENDA

FRIDAY, APRIL 12, 2019

[Kitchen Top = Bon Bon]

6:00pm - Arrive at Hilltop

7:00pm - Potluck DINNER

8:00pm - Opening Heart Circle

SATURDAY, APRIL 13, 2019

[Kitchen Top = Khonsu; Sous Chef Kestel]

8:30am - BREAKFAST

9:00am - Welcome  (Facilitator: Doxie)

9:05am - Review of Consensus Process (15 min) (Facilitator: Doxie)

9:20am - Intentions for meeting (5 min) (Facilitator: Ho-Ho)

9:25am - Review Agenda and Consent to Agenda (10 min) (Facilitator: Feel Free)

9:35am - Governance Report Backs/Updates (100 min) (Facilitator: Ho-Ho)

                

CP (5 mins)

Money Plan-it (20 mins)

                Fundraising Moon (5 mins)

                Gathering Plan-it (10 mins)

                Land Use Plan-it (10 mins)

                Residency Plan-it (5 mins)

                Design Comet (5 mins)

                CORE (10 mins)  

                Media Plan-it (15)

                Welcome Mats/Chickens (15)

                

11:15am - Break (10 mins)

11:25am - Announce intentions to step on CP

11:30am - Plan-itary Break-Outs to Finalize Budgets (through lunch if you need)

1:00pm - Break for LUNCH (1 hr)

2:00 - Break out Report Backs and Budget Proposals, Budget Consensus & Gathering Schedule  (30 min) (Facilitator: Feel Free)

2:30 - Wedding Proposal (10 min) (Introduction: Ho-Ho)

2:40pm - GP proposals  (60 min) (Facilitator: Omri)

3:40 pm - Break (15 min)

3:55pm - (Code of Conduct): Proposal for an Exploratory Comet: Question: what are deal breakers for you? (35 min) (Facilitator: Doxie)

4:30pm - Fundraising Livestream (15 min) (Facilitator: Ho-Ho)

4:45pm - Gatekeeping (internet and physical) (Facilitator: Feel Free)

               Part 1: Facebook & Website

               Part 2: Physical Gatekeeping on the Land/Welcome Mats (75 mins)

     

6:00pm - Break (10 min)

6:10pm - Welcome Mat discussion and reflection (80 mins) (Presented by Daisy)

7:30pm - DINNER

 

Evening entertainment: GAME NIGHT! (bring games and instruments, we’ll bring the snax)

SUNDAY, APRIL 14, 2019

[Kitchen Top = ?]

8:30am - BREAKFAST

9:00am - Critical Action Plan (45min) (Facilitator: Doxie)

9:45 am - Intentions as individuals and as a community (Ho-Ho)

10:00am - What to do next with ACT 250…5 year plan. (60 min) (Presented by Daisy)

11:00am - Moving next year’s MTAM earlier/to the Land (15 min)  (Facilitator: Feel Free)

11:15am - CORE Proposal  (30 min)

11:45am - CP Step On (30 min)

12:15pm - Action Item List & Closing (15 min)

12:30pm - Welcome Mats Step On (30 min)

                           

1:00pm - LUNCH

2:00pm -  Goodbyes then CLEAN UP